Därför blir dina ullplagg noppiga (även de dyra!)

Noppborttagning och ullplagg. Ser dina nya och dyra ullplagg noppiga och slitna ut redan efter ett par användningar? Tyvärr är noppor en naturlig del under ett plaggs livstid och det enda man kan göra är att kontinuerligt ta bort nopporna för att få plagget att kännas nytt och fräscht.

Skydda dina kläder mot angrepp från mal och pälsänger

Därför blir dina dyra ulltröjor noppiga 🧶

Vissa tyger ger upphov till mer noppor än andra typer av material. Typiskt sett ger bomull mer noppor än polyester, medan ull noppar sig betydligt mer än de flesta andra material. Vissa ullplagg noppar sig dessutom mer än andra – skillnaden kan vara stor! Anledningen? Längden och kvaliteten på klädfibrerna (som tyvärr inte alltid hänger ihop med priset på plagget). Noppor består av små nystan av klädfiber som lossnat från plagget till följd av rörelse eller slitage. Korta fibrer som är mer löst spunnet tenderar att lossna och skapa noppor i större grad. Tyvärr är noppor en naturlig del under ett plaggs livstid och det enda man kan göra är att kontinuerligt ta bort nopporna för att få plagget att kännas nytt och fräscht.

Boka tvätt och noppborttagning till kampanjpris!

Du har väl inte missat att vi fortsätter med vår populära kampanj på tvätt och noppborttagning av tröja för bara 199 kr (ordinarie pris 328 kr!)? Kampanjprodukten ”Fräsch tröja” hitta du under ”Struken tvätt” > ”herr” eller ”dam”.

kemtvätt