Om oss

tvätt

Helt ärligt, hur kul är det att tillbringa fyra till sex timmar i tvättstugan varje månad? Typ lika kul som att behöva passa obekväma öppettider hos kemtvätten på gatan.

Vi tror att du har både roligare och viktigare saker att göra, vare sig det handlar om att kunna tillbringa lite extra tid i tv-soffan, jobba eller helt enkelt bara få livspusslet att gå ihop. Därför grundade vi Washaway.

Washaway är ett aktiebolag med organisationsnummer 559123-6806. Bolaget är momsregistrerat vilket innebär att du som är kund är med och bidrar till Sverige, precis som du ska. Vi tvättar i toppmoderna lokaler med miljövänliga tvätt- och kemtvättsmedel.

tvätt

Trygghet med Washaway

Vi som jobbar på Washaway har många års erfarenhet i branschen. Alla ordrar märks med ett unikt serienummer vilket innebär att risken för att ett plagg ska komma bort hos tvätteriet är minimal. Hushållstvätt blandas aldrig med andra kunders tvätt så risken för att ett plagg skulle komma bort är minimal, även här.

Skulle mot förmodan något oförutsett ske med hela eller delar av din tvätt, kan du känna dig trygg med att veta att allt som Washaway tvättar är helförsäkrat. Vi har dessutom en nöjd-kund-garanti vilket innebär att om du som kund av någon anledning inte är nöjd med din tvätt så bjuder vi alltid på en omtvätt, helt utan extra kostnad.

Har du frågor? Kontakta oss nedan!