Ge mamma ett presentkort hos Washaway på mors dag

Mors dag. Fira mamma med en extra omtänksam present på mors dag – ett presentkort hos Washaway. Varför inte skämma bort mamma med lyxiga manglade lakan eller att slippa tvätta närmsta månaden? Och det bästa av allt – det tar bara några minuter att ordna, så det är inga problem om du är ute i sista minuten. Den perfekta presenten till någon som har allt hittar du hos oss!

Perfekta presenten till mamma

Din mamma har sannolikt tagit hand om din tvätt under dina uppväxtår. Då är det väl inte mer än rätt att återgälda den gesten? Ge mamma en tvättfri månad, eller varför inte härliga, lyxiga manglade lakan. Skriv till oss i chatten här på hemsidan eller i appen så hjälper vi dig att skapa ett presentkort på valfritt belopp!


Washaway erbjuder tvätt och kemtvätt med leverans till kontor och hem i hela Stockholms innerstad (Gamla Stan, Kungsholmen, Norrmalm, Vasastan och Östermalm) samt i utvalda närförorter (Aspudden, Bromma, Danderyd, Enskede, Hammarby Sjöstad, Lidingö, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Lilla Essingen, Nacka, Solna, Stora Essingen, Sundbyberg och Årsta). Ladda ner Washaway i AppStore idag!

 

kemtvätt