Ta hjälp med tvätten – få mer tid över och bli friskare

Tvätt. I snitt tillbringar du 8h per månad med att tvätta. Vi tror att du har bättre saker att göra med den tiden. Kanske vill du hellre njuta av ledig tid tillsammans med vänner och familj, eller behöver du kanske lite extra tid för jobb eller andra tidskrävande vardagssysslor? Här kommer Washaway in i bilden. Fördelarna med att ta hjälp med tvätt är många:
Tvätt

1. Få tid över utan tvätt

Genom att ta hjälp med tvätten kan du använda tiden du sparar på aktiviteter eller uppgifter som du både tycker är roligare men även sådana som kräver din fulla uppmärksamhet. Kanske handlar det om att tillbringa mer tid med nära och kära, eller bara ta hand om dig själv? Med Washaway-appen bokar du upphämtning av tvätt på mindre än en minut. Vi hämtar tvätten, kör den till vårt tvätteri där vi tar väl hand om dina kläder, hur de än ser ut. Vi kör tillbaka tvätten till dig på det datum du valt för retur. Vi gör det också enklare för dig att få översikt över dina tvättar genom att du kan se var i tvättprocessen din tvätt befinner dig. Samma morgon som upphämtning och retur får du en pushnotis som påminnelse så att du till exempel kan boka om tiden om det inte längre passar. När vi är på väg till dig får du ett sms med beräknad ankomsttid, och länk till en karta så att du kan följa föraren på en karta i realtid. När vi har hämtat eller lämnat din tvätt får du ett sms som bekräftelse.

2. Få bättre hälsa utan tvätt

Minska din stressnivå genom att stryka tvätten från din “Att göra”-lista. Utöver mindre stress och irritation får du också mer tid över för att återhämta dig från vardagens alla måsten.

3. Få bättre tvättkvalitet

Genom att lämna din tvätt till en professionell tvättleverantör säkerställer du att dina kläder blir omhändertagna i enlighet med tvättråden från tillverkaren. Detta kommer hjälpa dig att bibehålla klädernas ursprungliga kvalitet och färg. Att kontinuerligt låta en tvättexpert ta hand om dina kläder förlänger dess livslängd avsevärt.

4. Flexibilitet med din tvätt

Genom att använda en app som Washaway får du också en betydligt högre flexibilitet i termer av leveranstider och utförande av tvätten. Kanske behöver du omboka tiden du valt med kort framförhållning? Inga problem! Fram till två timmar kan du boka om direkt i appen. Vill du själv välja hur många grader vi ska tvätta din tvätt i, samt vilket tvättmedel men inte ha tvätten vikt? Inga problem, vi anpassar oss efter dig! Ladda ner Washaway i AppStore redan idag för att uppleva alla fördelar. Här kan du se ett filmklipp om fördelarna med att använda Washaway för din tvätt.

Washaway erbjuder tvätt och kemtvätt med leverans till kontor och hem i hela Stockholms innerstad (Gamla Stan, Kungsholmen, Norrmalm, Vasastan och Östermalm) samt i utvalda närförorter (Aspudden, Bromma, Danderyd, Enskede, Hammarby Sjöstad, Lidingö, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Lilla Essingen, Nacka, Solna, Stora Essingen, Sundbyberg och Årsta). Ladda ner Washaway i AppStore idag!