Är Washaway tryggt att använda?

Du tycker säkert att det känns lite otryggt att lämna ifrån sig din tvätt till oss första gången. Dina käraste ägodelar har ju inte bara ett värde i rena pengar utan ofta ett betydligt större affektionsvärde som du ger oss förtroende att ta hand om. Låt oss berätta nedan hur vi jobbar för att det ska vara tryggt för dig att använda Washaway!

Dina kläder är i trygga händer med Washaway
Dina kläder är i trygga händer med Washaway

Nöjd kund-garanti

Om du mot all förmodan inte skulle bli helt nöjd med din tvätt, bjuder vi på gratis omtvätt eller avhjälper ditt problem på annat sätt. Det viktigaste för oss är att du som kund ska bli nöjd med din tvätt och känna dig trygg med att vi tar hand om din tvätt på bästa sätt.

 

Tvätteri med mer än 30 års erfarenhet i branschen

Vi har ett nära samarbete med vårt tvätteri som har mer än 30 års erfarenhet i branschen. Samtliga anställda hos tvätteriet har kollektivavtalsförsäkring, har relevant erfarenhet i tvättbranschen och har marknadsmässig lön.

 

Dina kläder är försäkrade

Dina kläder är försäkrade med If Försäkringar från det tillfälle vi tar över ansvaret (vid upphämtning) till dess att vi har lämnat dem åter till dig (vid retur).

 

Omdömen

Läs vad andra tycker om oss i AppStore och i Google:

”Washaway förenklar mitt liv så mycket! Jag bor i Stockholm och slipper passa öppettider på kemtvätten och kommer hem till rena skjortor hängandes på min dörr. Prisvärt dessutom.”

”Jag använder Washaway både för min vanliga hushållstvätt OCH min kemtvätt. Det är toppen! Jag slipper tvättstugan och kan dessutom skicka mina ömtåligare plagg på kemtvätt med samma tjänst.”

 


Washaway erbjuder tvätt och kemtvätt med leverans till kontor och hem i hela Stockholms innerstad (Gamla Stan, Kungsholmen, Norrmalm, Vasastan och Östermalm) samt i utvalda närförorter (Aspudden, Bromma, Danderyd, Enskede, Hammarby Sjöstad, Lidingö, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Lilla Essingen, Nacka, Solna, Stora Essingen, Sundbyberg och Årsta). Ladda ner Washaway i AppStore idag!

 

kemtvätt