Så får du maximalt ut av Washaways tjänster

Kemtvätt Stockholm. Tillhör du en av de som använder Washaway en gång i månaden för att du helt enkelt inte behöver kemtvätta så ofta? Tänk om – det finns så mycket annat som vi på Washaway kan (och för dina kläders skull BÖR) hjälpa dig med!

Washaway kan hjälpa dig med hela ditt tvättbehov

Tvätta dina vardagskläder regelbundet för att undvika skadedjur

Brukar du också glömma tvätten i torktumlaren efter att du tvättat, bara för att senare upptäcka att all din tvätt blivit skrynklig till oigenkännlighet? Eller är du en av dem som bygger högar med tvätt i sovrummet för att du inte hinner sortera tvätten? Om tvätten får ligga för länge riskerar du både kvalster som gör dig sjuk och andra skadedjur såsom mal som riskerar att förstöra dina kläder. Låt våra experter i tvätteriet ta hand om din tvätt direkt istället! 

Vänta inte för länge med kemtvätt om dina ömtåliga plagg är smutsiga

Har du någon gång lagt din smutsiga smoking eller festklänning i en plastpåse i garderoben med intentionen om att hinna förbi kemtvätten inom kort, men sedan hittat påsen med smutsiga festkläder lagom till att det är dags för nästa fest? Skicka iväg kläderna med Washaway direkt istället! Det förhindrar att eventuella fläckar fäster i tyget och därmed blir svårare att få bort i tvätten samt förhindrar att dålig lukt sätter sig i tyget. Vill du läsa mer om våra bästa tips för fläckborttagning hittar du det här.

Förbättra din sömn och håll dig friskare med manglade lakan

Utöver att manglade lakan ger en härlig hotell-känsla till ditt sovrum kan vi garantera att du kommer förbättra kvaliteten på din sömn med manglade lakan. Därtill kommer du hålla dig friskare om du regelbundet låter våra experter i tvätteriet tvätta dina lakan. Vi tvättar med specialanpassade tvättmaskiner och tvättmedel och dessutom på rätt temperatur – vilket faktiskt är det viktigaste för att få lakanen helt rena. För att hålla dig frisk rekommenderar experter att byta lakan varannan vecka, och till och med oftare om du har barn eller husdjur i hemmet.

Ge dina kläder nytt liv med våra tjänster inom klädvård

Du är aldrig så snygg som när du har helt nya kläder på dig, och kanske är det därför du lockas av att ständigt köpa nya kläder? Om du istället tar hand om dina kläder på rätt sätt kan du få dem att se nya ut varje gång du bär dem. Vi hjälper dig till exempel med strykning, nya pressveck på dina byxor, påsömnad av saknade knappar, borttagning av noppor på till exempel stickade tröjor och ullkappor, lagning av hål och byte av blixtlås och mycket annat. Utforska hela sortimentet under kategorin ”klädvård” i appen.

Ta hand om dina hemtextilier med Washaway

Det är jättesnyggt men kanske inte helt praktiskt med en ljus soffa. Så behöver du inte tänka längre – lämna in hela eller delar av din soffklädsel till Washaway så fort den blir smutsig! Hemtextilier såsom soffklädslar, filtar, gardiner och överkast tenderar också att attrahera bakterier och kvalster vilket kommer göra dig sjuk om du inte låter tvätta textilierna med jämna mellanrum. Läs mer om sortimentet under kategorin ”Struken tvätt” > ”Hem” i appen!

Washaway erbjuder tvätt och kemtvätt med leverans till kontor och hem i hela Stockholms innerstad (Gamla Stan, Kungsholmen, Norrmalm, Vasastan och Östermalm) samt i utvalda närförorter (Aspudden, Bromma, Danderyd, Enskede, Hammarby Sjöstad, Lidingö, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Lilla Essingen, Nacka, Solna, Stora Essingen, Sundbyberg och Årsta). Ladda ner Washaway i AppStore idag!

kemtvätt